1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - CKB Theater Driedaagse - Pareltjes van zes theatergroepen

ARCHIEF - CKB Theater Driedaagse - Pareltjes van zes theatergroepen

Gepubliceerd op: 01 januari 2017
ARCHIEF - CKB Theater Driedaagse - Pareltjes van zes theatergroepen

Een heel weekend (vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april) staat CKB in het teken van de traditionele en zeer gevarieerde Theater Driedaagse. Maar liefst zes jeugd- en jongerengroepen presenteren zich dan met hun voorstelling in de CKB Theaterzaal. Er zijn zes verschillende voorstellingen die elk twee keer dat weekend voor het voetlicht komen. Iedereen is welkom om te komen genieten. Kaartjes à € 2,- zijn te koop aan de zaal, Burg. Stulemeijerlaan 3.

Twee premières

Met een weekend vol voorstellingen trekt de CKB afdeling Theater elk jaar volle zalen. De Theater Driedaagse opent op vrijdag 7 april met de premières van twee voorstellingen: Braak en De Achtste Hemel; respectievelijk gespeeld door de Theaterlabs VIK’s en Spotlight. Zaterdag 8 april staan de voorstellingen Backstage, Oz en Zo, Kofferbak en 1998 op het programma. De voorstelling Braak van vrijdag komt dan ook nog een keer voor het voetlicht. Op zondag 9 april worden de voorstellingen van de Theaterlabs Take One, Tutti Frutti, Colombine en BM&C nog een keer gespeeld. 

Theaterlab

Bij het CKB heten de theatergroepen ‘Theaterlab’, omdat je hier net als in een laboratorium met experimenten en proefjes tot verrassende resultaten komt. Het Theaterlab is een ware ontdekkingstocht. Samen met de docent werkt de groep aan een voorstelling vanuit improvisatie, maar de groep kan ook kiezen voor een toneelstuk of korte musical. Samenwerken, samen ontdekken en samen maken zijn de ingrediënten waarmee in het Theaterlab gewerkt wordt aan een prachtige voorstelling. 

Ieder uur een voorstelling

In het weekend wordt zowat ieder uur een voorstelling gespeeld. Voorstellingen waaraan de cursisten onder leiding van de docenten keihard hebben gewerkt. Het zou te ver voeren om een beschrijving te geven van alle voorstellingen, maar wees er van overtuigd dat het stuk voor stuk pareltjes zijn waarin de theater-cursisten zullen schitteren. 

Speelschema  CKB Theater Driedaagse 2017 

vrijdag 7 april 2017
18:45 uur: Opening Theater Driedaagse
19:00 uur: VIK’s - Braak
20:00 uur: Spotlight - De Achtste Hemel 

zaterdag 8 april
14:00 uur: Take One - Backstage
15:00 uur: Tutti Frutti! - Oz en Zo
16:00 uur: Spotlight - De Achtste Hemel
19:00 uur: Colombine - 1998
20:00 uur: BM&C - Kofferbak

zondag 9 april
10:30 uur: Colombine  - 1998
11:30 uur: BM&C - Kofferbak
12:30 uur: VIK’s - Braak
14:00 uur: Take One - Backstage
15:00 uur: Tutti Frutti! - Oz en Zo

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl