1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - CKB cursisten brengen kerstsfeer op 4 locaties

ARCHIEF - CKB cursisten brengen kerstsfeer op 4 locaties

Gepubliceerd op: 01 januari 2016
ARCHIEF - CKB cursisten brengen kerstsfeer op 4 locaties

Het Markiezenhof, de Gertrudiskerk, de CKB Theaterzaal, ’t Slik: op vier verschillende locaties brengen CKB cursisten zang en muziek het publiek in kerstsfeer. Iedereen is welkom bij de presentaties op 17, 18, 19, 20, 21 en 22 december, de toegang gratis.

De kerstoptredens van CKB cursisten zang en muziek trekken jaarlijks veel belangstelling. Met een gevarieerd programma in een gezellige wintersfeer pakken ze elk publiek in. Dat gebeurt niet alleen in CKB, maar ook daarbuiten.

In de Gertrudiskerk bijvoorbeeld, waar op zaterdag 17 december v.a. 19.00 uur de heldere stemmen van het CKB Kinderkoor en After-8 klinken tijdens het festival Lessons & Carols dat door Hortus Musicus Religiosus wordt georganiseerd.

Het Markiezenhof biedt op zondagmiddag 18 december vanaf 12.00 uur een bijzonder decor voor het vioolsensemble, de pianocursisten en fluitisten bij Kerst aan het Hof, onderdeel van de Winterfoor die dat weekend plaatsvindt. Ook het jaarlijkse kerstconcert van de harp- en blokfluitcursisten vindt dit keer plaats in de Hofzaal, maar dan op woensdag 21 december aanvang 18.30 uur. Stil genieten en lekker meezingen wisselen elkaar af. Er staan mooie melodieën en kerstliederen uit diverse landen op het programma. Meer info over dit concert vind je hier.

Swingen kun je op maandag 19 december in ’t Slik waar 11 bands van de CKB Popschool zich vanaf 19.00 uur presenteren. meer info daarover vind je hier.

Op dinsdag 20 en donderdag 22 december brengen zangcursisten lichte muziek Warme Wintersongs op livemuziek in de CKB Theaterzaal, aanvang 19.30 uur.

Bij al deze optredens kun je gratis naar binnen, je hebt geen kaartje nodig om te komen genieten.
Naast de publieke presentaties zijn er ook optredens van CKB cursisten piano bij het Lambertijnenhof en Residentie Moermont.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl