1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - CKB Beeldend zet ateliers open voor jong en oud

ARCHIEF - CKB Beeldend zet ateliers open voor jong en oud

Gepubliceerd op: 01 januari 2017
ARCHIEF - CKB Beeldend zet ateliers open voor jong en oud

Glasatelier, Jeugd- en Jongerenatelier, Keramiek en Pottenbakken, Tekenen en schilderen, Aquarel, Modeltekenen: met deze lessen kun je gratis meedoen van 15 tot en met 20 mei. We zetten in de Open Lesweek Beeldend onze ateliers aan de Burg. Stulemeijerlaan 3 in Bergen op Zoom uitnodigend open voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Ontdek je talent in een ontspannen sfeer

Naast Theater, Muziek en Dans hebben we een afdeling Beeldend met twee ateliers. Hier kan iedereen vanaf 6 jaar aan de slag met allerlei materialen, o.l.v. professionele docenten. De drempels zijn laag, de sfeer is gezellig en je boekt al snel een mooi resultaat. Regelmatig worden de werken van onze cursisten geëxposeerd: in de CKB gangen, maar ook buiten het gebouw. Zo was er laatst een expositie van modeltekenen en – schilderen in het Markiezenhof. En in De Maagd staat steevast een vitrine waarin cursisten van Keramiek en Pottenbakken hun werken tonen. Voor iedereen die de sfeer wil proeven en een of meerdere cursussen wil uitproberen is de Open Lesweek CKB Beeldend.

In the jungle

Het Jeugdatelier en het Jongerenatelier nemen je tijdens de Open Lesweek mee de jungle in. Je ontwerpt je eigen masker van foam en gaat total loss op een green screen. Met foto, film en een speciale app lijkt het of je door het bos zweeft. Het Jeugdatelier is van 6 tot 12 jaar op maandag- en woensdagmiddag, het Jongerenatelier (12+) op vrijdagmiddag. Check ook dit bericht.

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom om binnen te lopen tijdens de Open Lesweek Beeldend. Het lesrooster vind je hieronder. Omdat Modeltekenen ook met naaktmodellen werkt is het (alleen) hierbij nodig om vooraf aan te melden via ckb@bergenopzoom.nl. Bij de andere cursussen Beeldend kun je van 15 t/m 20 mei spontaan aanschuiven. Materialen én de gezellige sfeer zijn aanwezig.

Rooster

Donderdag 18 mei
Keramiek en Pottenbakken: 19:30
Modeltekenen: 19:45 (vooraf aanmelden ckb@bergenopzoom.nl)

Vrijdag 19 mei
Jongerenatelier: 16:30

Zaterdag 20 mei
Aquarel: 09:30

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl