1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Boekpresentatie & concert Steven Bouterse (gratis)

ARCHIEF - Boekpresentatie & concert Steven Bouterse (gratis)

Gepubliceerd op: 01 januari 2017
ARCHIEF - Boekpresentatie & concert Steven Bouterse (gratis)

Pianist en componist Steven Bouterse geeft een boekpresentatie en concert in de CKB Theaterzaal op vrijdag 3 november. Het begint om 19:30 uur en is gratis, maar je hebt wel een kaartje nodig om binnen te komen. Deze zijn vanaf maandag 9 oktober verkrijgbaar bij onze Info & Ticket service aan de Burg. Stulemeijerlaan.

Hij speelt trouwens niet alleen. Enkele composities zijn met strijkers (viool 1 & 2, altviool en cello) en een flink aantal cursisten Piano Lichte Muziek speelt ook stukken van Steven.

Steven Bouterse

Steven begon als 14-jarige met het schrijven van muziek. Namen zoals Ludovico Einaudi, Two Steps from Hell en William Joseph hebben hem geïnspireerd. Zijn muziek staat bekend als onverwacht en moet je zoeken in de "minimal music" en "moderne klassieke muziek" hoek. Hij heeft inmiddels één album (cd): Dream & Illusions en twee boeken: Dream & Illusions en Infinity met bladmuziek op zijn naam staan. Improviseren doet hij ook, luister maar eens naar Wings of Mercy van het doorlopende album Secret Sounds.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl