1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Benefietconcert CKB ism. 't Druppeltje

ARCHIEF - Benefietconcert CKB ism. 't Druppeltje

Gepubliceerd op: 01 januari 2018

Wil je van mooie, swingende muziek genieten én een goed doel steunen? Kom dan naar het Benefietconcert op 8 april 14:00 in de CKB Theaterzaal. Ons seniorenorkest Young4ever en het Klarinetchoir brengen een gevarieerd repetertoire dat jong en oud zal boeien. Gratis kaarten kun je v.a. 19 maart afhalen bij onze balie. Tijdens het concert is jouw donatie van harte welkom.

Het seniorenorkest en het klarinetchoir spelen een afwisselend programma dat elke muziekliefhebber zal aanspreken. Beide CKB ensembles hebben al heel wat podiumervaring en krijgen elk publiek enthousiast. Dit Benefietconcert organiseren we samen met 't Druppeltje, de winkel van Terre des Hommes die gratis verkregen gebruikt speelgoed, babyartikelen, kinderkleding, kinderboeken en nieuw houten speelgoed verkoopt voor een goed doel.
Samen hopen we dat zoveel mogelijk mensen naar de CKB Theaterzaal komen op zondag 8 april en dat je ook jouw bijdrage doneert t.b.v. de strijd voor een wereld zonder kinderuitbuiting. Na afloop van het concert is er een gezellig samenzijn in onze foyer. De toegang is gratis, je hebt wel een kaartje nodig. Dit kun je krijgen bij de CKB balie of via de orkestleden.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl