1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - 8e editie Keys & Voices op 25 november in CKB Theaterzaal

ARCHIEF - 8e editie Keys & Voices op 25 november in CKB Theaterzaal

Gepubliceerd op: 01 januari 2016
ARCHIEF - 8e editie Keys & Voices op 25 november in CKB Theaterzaal

Vrijdag 25 november 2016 is het weer zover. Dan beleven we alweer de 8e editie van het succesvolle muziekproject Keys & Voices. 21 duo’s, bestaande uit piano en zang treden op in de CKB Theaterzaal. Het begint om 19:30 uur en is gratis. Je hebt wel een kaartje nodig om binnen te komen. Deze zijn vanaf 21 november verkrijgbaar bij onze Info & Ticket service.

Al 8 jaar lang trekt dit fantastische spektakel volle zalen. Dat komt doordat cursisten van Mireille Matthijssen (docente Zang LM) en Erwin Leijs (docent Piano LM) garant staan voor een sprankelend concert waarin alle muziekstijlen de revue passeren. Pop, rock, jazz… noem maar op. Inmiddels zijn onze Keys & Voices duo’s bekend in Bergen op Zoom en omstreken. Ze zijn regelmatig te zien en te horen tijdens andere projecten en evenementen in de stad.

Ook dit jaar wordt er samengewerkt met de afdeling Beeldend. Zo zal o.a. Annette Goedegebuure (docente Digitale Kunst) zorgen voor visual arts tijdens de optredens. Er zal nog veel meer kunst te zien zijn, maar wat precies blijft nog een verrassing. De zaal gaat om 19:15 uur open.

FB event

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl