1. Muziek
  2. Viool / altviool groepsles voor volwassenen

Viool / altviool groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Viool / altviool groepsles voor volwassenen

De viool (en altviool) is het kleinste lid van de strijkersfamilie. Hij speelt een hoofdrol in veel soorten muziek, solo en in ensembles.
In het begin is de viool niet eenvoudig, doorzettingsvermogen loont royaal de moeite want uiteindelijk maak je een prachtige klank! De viool is er in diverse maten. Bij de aanschaf van een (alt)viool assisteert de vakdocent graag..

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je vioolgroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenspelen.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Kosten  
Viool Groepsles24 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 3.8 € 826,- Inschrijven
Viool Groepsles 21+24 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 3.8 € 826,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl