1. Muziek
  2. Van spijkers naar noten Trompet voor volwassenen (20 lessen)

Van spijkers naar noten Trompet voor volwassenen (20 lessen)

Volwassenen | Zaterdag van 8:30 tot 9:30 en van 9:30 tot 10:30 | Vanaf 18 jaar
Van spijkers naar noten Trompet voor volwassenen (20 lessen)

Een must voor de Vastenavend-blazer die meer wil! Speel je trompet, kornet of bugel, dan krijg je nu de kans om je spijkerschrift te vertalen in muzieknoten. Dit doen we op eenvoudige, laagdrempelige wijze, zodat je binnen een mum van tijd al een aantal tonen vanuit het notenbeeld speelt. Naast theoretische hulp is er ook aandacht voor de techniek van het blazen. Toonvorming en zuiverheid passeren ook de revue!
Dit is het vervolg op de korte cursus en bestaat uit 20 lessen. Prijsvermelding en mogelijkheid tot inschrijven komen binnenkort.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Van spijkers naar noten 21+ (20 lessen)maandag 09:00-10:001 jan '01 20x 60minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Jan Spruit € 171,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl