1. Muziek
  2. Van Spijkers naar Noten Trombone voor volwassenen (korte cursus)

Van Spijkers naar Noten Trombone voor volwassenen (korte cursus)

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Van Spijkers naar Noten Trombone voor volwassenen (korte cursus)

Speciaal voor trombonespelers!

In Bergen op Zoom e.o. zijn veel mensen actief in de blaasmuziek. Een populair instrument hierbij is natuurlijk de trombone. De overbekende “Vastenavendliedjes” komen elk jaar weer uit de kast. Tijd om de juiste posities op te zoeken. Gelukkig staan er altijd weer die handige cijfertjes bij de noten. Speel je trombone, dan is deze workshop een must! Je krijgt nu de kans om kennis te maken met de juiste speeltechniek (schuiftechniek, ademhaling, toonvorming en zuiverheid) van dit instrument. Ook leer je spijkerschrift vertalen in muzieknoten!!! En wie wil dit niet? 

Deze korte cursus start bij voldoende deelname.

(Foto: schilderij Henk Boot) 

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Docent Kosten  
Korte cursus Van Spijkers naar Noten - Trombonedonderdag 09:00-10:0030 jul '20 5x 60minBas Mennes € 51,- Inschrijven
Korte cursus Van Spijkers naar Noten - Trombone 21donderdag 09:00-10:0030 jul '20 5x 60minBas Mennes € 51,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl