1. Muziek
  2. Slagwerk groepsles voor volwassenen

Slagwerk groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Slagwerk groepsles voor volwassenen

Slagwerk spreekt velen tot de verbeelding. Het is niet alleen de basis van iedere ritmesectie maar zeker ook een dynamisch instrument. Je zou haast kunnen stellen dat je naast ritmegevoel en muzikaliteit ook een goede conditie nodig hebt. Bij de slagwerkcursussen wordt goed rekening gehouden met wensen van de leerlingen. Samenspel met de docent, meespelen met een CD, improvisatie, verschillende stijlen, samenspel met de basgitaar, drumcomputer, al deze oefeningen komen aan bod.

Elke week krijg je met je slagwerkgroep een uur les. Gezellig en je leert gelijk samenspelen.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Kosten  
Slagwerk Groepsles26 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 0.3 € 355,- Inschrijven
Slagwerk Groepsles 21+26 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 0.3 € 430,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl