1. Muziek
  2. Slagwerk duoles voor kinderen

Slagwerk duoles voor kinderen

Kinderen | Vanaf 5 jaar
Slagwerk duoles voor kinderen

Slagwerk spreekt jou vast tot de verbeelding. Het is de basis van iedere ritmesectie en een levendig instrument. Je zou haast kunnen stellen dat je naast ritmegevoel en muzikaliteit ook een goede conditie nodig hebt. Bij de slagwerkcursussen wordt rekening gehouden met jouw wensen. Samenspel met de docent, meespelen met een CD, improvisatie, verschillende stijlen, samenspel met de basgitaar, drumcomputer, al deze oefeningen komen aan bod. Leef je uit!

Elke week krijg je samen met een cursist van ongeveer hetzelfde niveau (en leeftijd) een half uur les.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Kosten  
Slagwerk Duoles26 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 0.3 € 406,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl