1. Muziek
  2. CKB Popkoor

CKB Popkoor

Volwassenen | Di 20:15-21:30 |

Samen zingen is leuk en belangrijk voor je muzikale ontwikkeling. Zingen met anderen maakt je tot een complete zanger of zangeres. Heb je al zangervaring dan kun je naar deze ensembleles. Hier leer je jouw partij in een groep zingen onder leiding van een dirigent. Je kunt van elkaar leren en elkaar verrassen. Het CKB Popkoor treedt regelmatig op, je krijgt dus ook podiumervaring.

Toelating tot een ensemble of orkest gebeurt in overleg met je docent en de ensembleleider. Ook niet-cursisten komen vaak in aanmerking.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Popkoorwoensdag 20:15-21:3028 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.9Judith Worms € 183,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl