1. Muziek
  2. CKB Popkoor

CKB Popkoor

Volwassenen |

Samen zingen is inspirerend, gezellig en belangrijk voor je muzikale ontwikkeling. Zingen met anderen maakt je tot een complete zanger of zangeres. Heb je al zangervaring dan kun je naar deze ensembleles. Hier leer je jouw partij in een groep zingen onder leiding van een dirigent. Je kunt van elkaar leren en elkaar verrassen. Het repertoire is heel veelzijdig en het CKB Popkoor treedt regelmatig op, je krijgt dus ook podiumervaring.

Toelating tot een ensemble of orkest gebeurt in overleg met je docent en de ensembleleider. Ook als je nog geen CKB cursist bent, ben je van harte welkom. Kom het een keer proberen!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Popkoorwoensdag 19:45-21:306 sep '23 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.9Judith Worms € 215,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl