1. Muziek
  2. CKB Kinderkoor

CKB Kinderkoor

Kinderen | Wo 14:00-15:00 | 8 t/m 12 jaar

Misschien heb je ons al zien optreden, want dat doen we regelmatig, in het CKB, De Maagd, maar ook daarbuiten.
Zing je graag, dan ben je van harte welkom in het CKB Kinderkoor. Op speelse wijze werken we aan zangtechniek (stemvorming), maar hoofddoel is: plezier in zingen. Eigentijdse liedjes uit bijvoorbeeld musicals, Kinderen voor Kinderen, Disney, in diverse talen, uit diverse landen. Aan het eind van het cursusseizoen geven we een hartverwarmende presentatie.
Ben je al cursist bij het CKB dan is deelname gratis!!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Kinderkoorwoensdag 14:00-15:002 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalMonique Jimkes € 154,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl