1. Muziek
  2. Blokfluit individueel, tweewekelijks voor jongeren

Blokfluit individueel, tweewekelijks voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar
Blokfluit individueel, tweewekelijks voor jongeren

Speel je favoriete muziek en ontdek de muziekwereld op de blokfluit, een verrassend instrument. De blokfluit is geschikt voor allerlei muzieksoorten: van liedjes tot mooie melodieën, van wereldmuziek tot tophits van nu.

Je leert de (basis)techniek, noten lezen en werkt aan je muzikale ontwikkeling. Er is een hele blokfluitfamilie: sopraan, alt, tenor of bas. De docent helpt je graag bij de keuze en aanschaf. Je hebt met de blokfluit al snel resultaat!

Om de week krijg je een half uur les, op jouw niveau en in jouw eigen tempo.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Blokfluit 2-wekelijks individuele les31 aug '20 jaarcursusJacqueline Ockers € 447,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl