1. Muziek
  2. Blokfluit groepsles voor volwassenen

Blokfluit groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Blokfluit groepsles voor volwassenen

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Met andere volwassen cursisten leer je een instrument bespelen, waarop je allerlei soorten muziek kunt maken: pop, klassiek, volksmuziek en meer. Je leert de (basis)techniek, (steeds beter) noten lezen en werkt aan je muzikale ontwikkeling.

Er is een hele blokfluitfamilie: sopraan, alt, tenor of bas. De docent helpt je graag bij de keuze en aanschaf ervan. Je hebt met de blokfluitgroep al snel resultaat!

Elke week krijg je met je blokfluitgroep een uur les. Gezellig en je leert gelijk samenspelen.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Blokfluit Groepsles26 aug '19 jaarcursusJacqueline Ockers € 355,- Inschrijven
Blokfluit Groepsles 21+26 aug '19 jaarcursusJacqueline Ockers € 430,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl