1. Muziek
  2. Bastuba/Euphonium/Bariton groepsles voor volwassenen

Bastuba/Euphonium/Bariton groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Bastuba/Euphonium/Bariton groepsles voor volwassenen

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je Bastuba/Euphonium/Bariton groep een uur les. Gezellig en je leert gelijk samenspelen.

Welk instrument kies je?
De bastuba klinkt het laagst, dat komt door de afmeting en buislengte van het instrument. Omdat het een groot instrument is beginnen veel cursisten op een bariton. De Euphonium zit er qua afmeting en klank precies tussenin. Je kunt natuurlijk eerst komen uitproberen welk instrument het beste bij jou past.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Euphonium Groepsles26 aug '19 jaarcursusJan Spruit € 355,- Inschrijven
Euphonium Groepsles 21+26 aug '19 jaarcursusJan Spruit € 430,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl