1. Muziek
  2. Basgitaar groepsles voor volwassenen

Basgitaar groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Basgitaar groepsles voor volwassenen

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je basgitaargroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenspelen.

De basgitaar is een populair instrument bij jong en oud. Dat komt vooral omdat hij in de meeste (moderne) bands een onmisbare, spectaculaire rol speelt. De lage klank (vaak geplukt) en het moderne uiterlijk geven de basgitaar een eigentijds karakter. Tegenwoordig zijn er vier-, vijf- en zelfs zes-snarige basgitaren. Bij een basgitaar heb je een versterker nodig.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Basgitaar Groepsles31 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.2Kees van Eijck € 361,- Inschrijven
Basgitaar Groepsles 21+31 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.2Kees van Eijck € 438,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl