1. Dans
  2. Pre-Ballet voor kinderen

Pre-Ballet voor kinderen

Kinderen |

Pre-Ballet is vooral leuk! Deze prikkelende dansbasis met de beginselen van danstechnieken en verschillende dansstijlen is voor kinderen vanaf groep 3 van de basisschool. Met veel plezier ontdek je al dansend de wereld vanuit jouw fantasie. We gaan gezellig samen bewegen op muziek. 

Kinderen hebben een natuurlijke bewegingsdrang. Al dansend raken zij vertrouwd met de mogelijkheden van hun lichaam. De dansdocenten ‘prikkelen’ de creativiteit en de expressie vanuit de kinderbeleving. We werken met thema’s en dansen die kinderen aanspreken. Muzikaliteit en dansgevoel worden versterkt en er is veel aandacht voor de lichamelijke ontwikkeling. Pre-Ballet is tevens een goede voorbereiding op onze lessen klassiek ballet en moderne dans.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Docent Kosten  
Pre-ballet (dinsdag)dinsdag 16:35-17:3527 aug '24 jaarcursusSebelia Looy-Scherbeyn € 373,- Inschrijven
Pre-Ballet (woensdag)woensdag 14:35-15:3528 aug '24 jaarcursusRowy Goorden € 373,- Inschrijven
Pre-Ballet (donderdag)donderdag 16:35-17:3529 aug '24 jaarcursusEmmely Tunders € 373,- Inschrijven
Pre-Ballet (vrijdag)vrijdag 16:35-17:3530 aug '24 jaarcursusSebelia Looy-Scherbeyn € 373,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl