1. Dans
  2. Pre-Ballet voor kinderen

Pre-Ballet voor kinderen

Kinderen |

De prikkelende dansbasis met de beginselen van danstechnieken en verschillende dansstijlen voor kinderen vanaf groep 3 van de basisschool. Dansend de wereld ontdekken vanuit jouw fantasie. Gezellig samen bewegen op muziek. Pre-Ballet is leuk èn je krijgt een goede dansbasis. 

Kinderen hebben een natuurlijke bewegingsdrang. Al dansend raken zij vertrouwd met de mogelijkheden van hun lichaam. De dansdocenten ‘prikkelen’ de creativiteit en de expressie vanuit de kinderbeleving. Er wordt gewerkt met aansprekende thema’s en bestaande kinderdansen. Muzikaliteit en dansgevoel worden versterkt en er is veel aandacht voor de lichamelijke ontwikkeling. Pre-Ballet is tevens een goede voorbereiding op onze lessen klassiek ballet en moderne dans.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Pre-Balletwoensdag 14:35-15:3528 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 330,- Inschrijven
Pre-Balletdonderdag 16:35-17:3529 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 330,- Inschrijven
Pre-Balletvrijdag 16:50-17:5030 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Sebelia Scherbeijn - Looy € 330,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl