1. Dans
  2. Pre-Ballet voor kinderen

Pre-Ballet voor kinderen

Kinderen |

Pre-Ballet is vooral leuk! Deze prikkelende dansbasis met de beginselen van danstechnieken en verschillende dansstijlen is voor kinderen vanaf groep 3 van de basisschool. Met veel plezier ontdek je al dansend de wereld vanuit jouw fantasie. We gaan gezellig samen bewegen op muziek. 

Kinderen hebben een natuurlijke bewegingsdrang. Al dansend raken zij vertrouwd met de mogelijkheden van hun lichaam. De dansdocenten ‘prikkelen’ de creativiteit en de expressie vanuit de kinderbeleving. We werken met thema’s en dansen die kinderen aanspreken. Muzikaliteit en dansgevoel worden versterkt en er is veel aandacht voor de lichamelijke ontwikkeling. Pre-Ballet is tevens een goede voorbereiding op onze lessen klassiek ballet en moderne dans.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Pre-Balletwoensdag 14:35-15:356 sep '23 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 365,- Inschrijven
Pre-Balletdonderdag 16:35-17:357 sep '23 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 365,- Inschrijven
Pre-Balletvrijdag 16:50-17:508 sep '23 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Sebelia Looy-Scherbeyn € 365,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl