1. Dans
  2. Moderne Dans voor gevorderden (21+)

Moderne Dans voor gevorderden (21+)

Volwassenen | Kijk voor de diverse (leef)tijden bij Lesvarianten | Vanaf 21 jaar

Ontdek de kracht van moderne dans!

Onze cursus moderne dans voor gevorderden is speciaal ontworpen voor dansers van 21 jaar en ouder die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Duik in een wereld van expressie en creativiteit terwijl je werkt aan geavanceerde technieken en dynamische choreografieën.

Deze intensieve cursus biedt een uitdagende omgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en groeien als danser. Onze ervaren dansdocente Emmely Tunders begeleid je bij elke stap en helpt je je artistieke grenzen te verleggen. Je zult je lichaamsbewustzijn vergroten, werken aan flexibiliteit, kracht en conditie, en de finesse van moderne dans ontdekken.

De lessen zijn gevuld met energie en passie, en bieden een gemeenschap van gelijkgestemde dansers die elkaar inspireren en ondersteunen. Bovendien krijg je de kans om op te treden en je talent te tonen tijdens showcases en optredens.

Als je klaar bent om je dansvaardigheden te verbeteren en jezelf uit te dagen, schrijf je dan nu in voor onze cursus moderne dans voor gevorderden. Ontdek je potentieel, laat je creativiteit stromen en beleef de vreugde van moderne dans op het hoogste niveau!

Kleding: aansluitende kleding waarin je vrij kunt bewegen & blote voeten of sokken

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Meer weten over onze dansdocente? Lees dan hier haar interview!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Moderne Dans Volwassenen Gevorderden 21+dinsdag 20:15-21:1527 aug '24 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Emmely Tunders € 451,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl