1. CKB Popschool
  2. Popschool: Gitaar voor jongeren

Popschool: Gitaar voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar

Op de Popschool leer je in een popband gitaar (elektrisch of akoestisch) spelen. Een popband bestaat naast gitaar meestal uit zang, basgitaar, drums/percussie en toetsen. Indeling gebeurt zoveel mogelijk naar niveau en leeftijd. De cursus bestaat uit 3 blokken met in totaal 30 lessen. Elke blok wordt afgesloten met een live optreden. Het afsluitende concert is op het podium van Gebouw-T. Je maakt ook een cd/demo opname in de studio van Gebouw-T.

Ook ervaren popmuzikanten kunnen terecht op de Popschool. Je kan zelfs met een hele band inschrijven voor bandcoaching door ervaren CKB Popdocenten.

Lesvarianten
Omschrijving Lessen Kosten  
Popschool El. Gitaar 30x 60min € 313,50 Inschrijven
Popschool Gitaar 30x 60min € 313,50 Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl