1. Beeldende kunst
  2. Jongerenatelier

Jongerenatelier

Jongeren | 12 t/m 16 jaar

Kennismaken met verschillende beeldende technieken: dat doe je bij het Jongerenatelier. Ook zonder ervaring ben je welkom. Tekenen, schilderen, grafische druktechnieken, maar ook boetseren, keramiek en ruimtelijke vormgeving komen aan de orde. We werken afwisselend op ‘het platte vlak’ (2D) of ruimtelijk (3D). Creativiteit en inspiratie staan voorop. Een leuke en afwisselende cursus voor creatievelingen die naast hun schoolwerk ook graag hun kunstzinnige talenten ontwikkelen.

Het cursusgeld is inclusief materialen.

De werkstukken worden soms geëxposeerd en kunnen uiteindelijk altijd mee naar huis genomen worden.

Deze cursus wordt gegeven door Anton Watzeels en Saskia van den Broek.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Jongerenatelier/Academieklasvrijdag 16:30-18:0030 aug '24 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalAnton Watzeels € 283,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl