1. Dans
  2. Kleuterdans

Kleuterdans

Kinderen |

Dansend de wereld ontdekken vanuit jouw fantasie. Gezellig samen bewegen op muziek. Kleuterdans (groep 1 en 2 basisschool) is leuk èn je krijgt een goede dansbasis.

Kinderen hebben een natuurlijke bewegingsdrang. Al dansend raken zij vertrouwd met de mogelijkheden van hun lichaam. De dansdocenten ‘prikkelen’ de creativiteit en de expressie vanuit de kinderbeleving. Er wordt gewerkt met aansprekende thema’s en bestaande kinderdansen. Muzikaliteit en dansgevoel worden versterkt en er is veel aandacht voor de lichamelijke ontwikkeling. Kleuterdans is tevens een goede voorbereiding op onze lessen klassiek ballet en moderne dans.

Danskleding: CKB balletpakje (vraag ernaar bij de docent)

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Kleuterdanswoensdag 13:45-14:352 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 275,- Inschrijven
Kleuterdansdonderdag 15:45-16:353 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 275,- Inschrijven
Kleuterdansvrijdag 16:00-16:504 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Sebelia Looy-Scherbeyn € 275,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl