1. Theater
  2. Theaterlab voor jongeren

Theaterlab voor jongeren

Jongeren | 12 t/m 17 jaar

In een laboratorium (lab) doe je experimenten en proefjes om uiteindelijk tot prachtige resultaten en ontdekkingen te komen. Daarom heten in de CKB Theaterschool de theatergroepen “Theaterlab”. Het Theaterlab is een ware ontdekkingstocht. Samen met de docent gaat de groep werken aan een voorstelling vanuit improvisatie, maar de groep kan ook kiezen om te werken aan een toneelstuk of een korte musical. Samenwerken, samen ontdekken en samen maken zijn de ingrediënten waarmee in het theaterlab gewerkt wordt aan een prachtige voorstelling.

De docenten van de CKB Theaterschool werken vanzelfsprekend vanuit een leerplan. Op die manier krijg je de lesstof aangeboden die past bij de leeftijd en het niveau van de acteurs en actrices.

Bij alle cursussen krijg je les in
improvisatie
teksttoneel
fysieke training (beweging / dans)
stemtraining (spreken / zingen)
Al deze onderdelen zijn verpakt in het repetitieproces naar een voorstelling.

Zie ook de inleiding over de CKB Theaterschool waar Theaterlab onder valt. 

Je kunt het hele seizoen instromen als CKB cursist en natuurlijk mag je eerst een gratis proefles bij ons komen doen. Vraag hem aan bij de theatercursus van jouw keuze hieronder.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Theaterlab voor Jongeren va 12 jr (do)donderdag 19:00-21:003 sep '20 30x 120minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Docent Theater € 340,- Inschrijven
Theaterlab voor Jongeren va 12 jr. (za.)zaterdag 11:15-13:155 sep '20 30x 120minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Docent Theater € 340,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl