1. Theater
  2. Theaterlab voor jongeren

Theaterlab voor jongeren

Jongeren | 12 t/m 17 jaar

Net als in een laboratorium kom je met experimenten tot bijzondere resultaten en ontdekkingen.Samen met de docent werkt jouw groep aan een eigen voorstelling vanuit improvisatie, een toneelstuk of korte musical. Samenwerken, samen ontdekken en samen maken zijn de ingrediënten waarmee we in het Theaterlab werken aan een prachtige voorstelling. Twee keer per jaar sta jij voor jouw fans te stralen in de CKB Theaterzaal.

De CKB Theaterdocenten werken vanzelfsprekend vanuit een leerplan dat past bij jouw leeftijd en niveau. Je krijgt o.a. les in improvisatie, teksttoneel, fysieke training (beweging / dans), stemtraining (spreken / zingen). Diverse Theaterlabs maken zelf hun rollen, teksten en regie. Heel wat CKB Theatercursisten spelen bij de BOV, MusiCompany, De Vierschaar en zijn zelfs doorgebroken in de professionele theaterwereld!

Zie ook de inleiding over de CKB Theaterschool waar Theaterlab onder valt. 

Je kunt het hele seizoen instromen als CKB cursist en natuurlijk mag je eerst een gratis proefles bij ons komen doen. 

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Theaterlab voor Jongeren va 12 jr (do)donderdag 19:00-21:003 sep '20 30x 120minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Docent Theater € 340,- Inschrijven
Theaterlab voor Jongeren va 12 jr. (za.)zaterdag 11:15-13:155 sep '20 30x 120minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Docent Theater € 340,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom of in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl