1. Muziek
  2. Hoorn duoles voor kinderen

Hoorn duoles voor kinderen

Kinderen | 8 t/m 12 jaar
Hoorn duoles voor kinderen

De hoorn is van vroeger en nu. Eerst was het een dierenhoorn, daarna een jachthoorn en nu is het een hoorn met ventielen, die je met je linkerhand bespeelt. Je krijgt er vast en zeker een mooie klank uit. En die past bij heel veel soorten muziek, instrumenten en ensembles. Je kunt natuurlijk ook een vet solo op spelen. Probeer het zelf!

Elke week krijg je samen met een leeftijdsgenoot van ongeveer hetzelfde niveau een half uur les.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Omdat dit een duoles is gaan wij na je aanmelding op zoek naar een medecursist die het beste bij je past. Als we die niet kunnen vinden dan kun je individueel tweewekelijks deze cursus volgen. Kost precies hetzelfde en je krijgt hetzelfde aantal uren les.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Hoorn Duoles31 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 2.9Jan Spruit € 447,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl