1. Muziek
  2. Clarinéo (korte cursus) voor kinderen

Clarinéo (korte cursus) voor kinderen

Kinderen | 8 t/m 12 jaar
Clarinéo (korte cursus) voor kinderen

Muziek maken is leuk en sámen muziek maken nog leuker. Ontdek in deze korte cursus de mooie klanken van deze hippe klarinet. Samen speel je een liedje zó…..op deze clarinéo! Daarnaast ga je ook zingen, luisteren, bewegen, muziek maken en muzieknoten lezen. Kortom boordevol muziek in een notendop van vijf lessen.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Kosten  
Korte (proef)cursus instrumentaalmaandag 2 mrt '20 5x 45minBergen op Zoom € 50,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl