1. Theater
  2. Musical Kids voor kinderen groep 5-6-7

Musical Kids voor kinderen groep 5-6-7

Kinderen | 8 t/m 11 jaar
Musical Kids voor kinderen groep 5-6-7

Kinderen uit de basisschoolgroep 5 – 6 – 7 (vermelde leeftijd is bij benadering) kunnen zich ook aansluiten bij de Musical Kids. Net als bij de Musical Kids voor de jongere kinderen leren de enthousiaste docenten je toneelspelen, hoe je beter kunt zingen en je leert hoe je kunt dansen terwijl je zingt. Het leertempo ligt natuurlijk iets hoger dan bij de jongere kinderen.
Ook bij de Musical Kids voor de wat oudere kinderen werk je aan een keigave musical die wordt opgevoerd in de prachtige CKB Theaterzaal.

Instromen is alleen mogelijk tot aan de herfstvakantie i.v.m. voorbereidingen musical.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Musical Kids voor kinderen groep 5-6-7 (do.)donderdag 17:30-19:0029 aug '19 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalDocent Musicalkids € 299,- Inschrijven
Musical Kids voor kinderen tm groep 7 (za.)zaterdag 09:15-10:4531 aug '19 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalDocent Musicalkids € 299,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl