1. Theater
  2. Musical Kids voor kinderen groep 3-4-5

Musical Kids voor kinderen groep 3-4-5

Kinderen | 6 t/m 10 jaar

Kinderen uit de basisschoolgroep 3 – 4 – 5 (vermelde leeftijd is bij benadering) kunnen zich aansluiten bij de Musical Kids. De enthousiaste docenten leren je de eerste beginselen van het toneelspelen, maar ook hoe je beter kunt zingen en je leert hoe je kunt dansen terwijl je zingt.
En dat leren doe je terwijl je een super leuke musical instudeert. Een musical (vaak) gebaseerd op een bekend kinderboek.

Je kunt het hele seizoen instromen als CKB cursist en natuurlijk mag je eerst een gratis proefles bij ons komen doen. Vraag hem aan bij de theatercursus van jouw keuze hieronder.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Musical Kids voor kinderen groep 3-4-5 (do.)donderdag 16:00-17:303 sep '20 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalDocent Musicalkids € 304,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl