1. Muziek
  2. Zang Lichte Muziek groepsles voor volwassenen

Zang Lichte Muziek groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je zanggroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenzingen.

Bij de zanglessen lichte muziek zing je jouw favoriete muziek en leer je optimaal gebruik maken van je zangstem. Het repertoire (met bijhorende stemvorming) varieert van pop tot jazz en musical.

Er wordt ook aandacht besteed aan microfoontechniek, je presentatie en de interpretatie van de liedtekst. Ben je nieuw dan krijg je eerst een intake d.m.v. een proefles.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Kosten  
Zang Lichte Muziek Groepslesmaandag 26 aug '19 jaarcursus € 355,- Inschrijven
Zang Lichte Muziek Groepsles 21+maandag 26 aug '19 jaarcursus € 430,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl