1. Muziek
  2. Starters Orkest Senioren (55+)

Starters Orkest Senioren (55+)

Volwassenen | Vanaf 55 jaar
Starters Orkest Senioren (55+)

Heb je altijd al gezellig met anderen muziek willen maken en daar nu de tijd voor? Is het al even geleden dat je je blaas- of slagwerkinstrument hebt gepakt of wil je een nieuw instrument leren spelen? Grijp dan je kans want CKB heeft nu een Starters Orkest Senioren dat laagdrempelig is voor iedereen vanaf 55 jaar.

Samenspel en plezier staan voorop in dit nieuwe orkest van blaas- en ritme instrumenten dat zeer toegankelijk is voor iedereen die graag muziek maakt. Vind je het huidige CKB seniorenorkest Young4Ever een stapje te ver? Dan krijg je nu de kans ervaring op te doen in een Starters Orkest. In een ontspannen sfeer leren we samen (bekende) melodieën, ritmes, luisteren naar elkaar en werken met een dirigent. Dit alles op je eigen niveau en tempo.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Starters Senioren Orkestdonderdag 09:00-10:0027 aug '20 33x 60minBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalJan Spruit € 154,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl