1. Muziek
  2. De Toermalijn - Swingend Europa rond - Groep 1-2 - Blok 4

De Toermalijn - Swingend Europa rond - Groep 1-2 - Blok 4

Kinderen |
De Toermalijn - Swingend Europa rond - Groep 1-2 - Blok 4

Lekker samen swingen, draaien en bewegen. Op muziek uit Italie, Griekenland, Scandinavië, Ierland en Nederland ga je helemaal uit je bol en is elke les weer een feestje. Ervaar zelf hoe leuk het is om samen te dansen!

De lessen zijn op de volgende donderdagen:
5, 12, 19, 26 maart en op 2 en 9 april.

De volgende scholen zijn het dichtste bij De Toermalijn: Biezenhof, De Rode Schouw, Sint Maarten, de Springplank en de Wegwijzer. Zit je op een andere school? Geen probleem! Dan mag je ook voor deze cursus kiezen als je maar wel voor de groep hebt gekozen waar je in zit.

Zie ook kleding hieronder.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Toermalijn: Dans groep 1-2 blok 4donderdag 15:45-16:304 mrt '21 6x 45minHALSTEREN, Basisschool De ToermalijnSebelia Looy-Scherbeyn € 0,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl