1. Muziek
  2. Blokfluit duoles voor volwassenen

Blokfluit duoles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Blokfluit duoles voor volwassenen

Speel je favoriete muziek en ontdek de muziekwereld op een instrument met veel mogelijkheden. De blokfluit is geschikt voor allerlei muziekgenres: van populair tot klassiek, van wereldmuziek tot tophits van nu. Je leert de (basis)techniek, (steeds beter) noten lezen en werkt aan je muzikale ontwikkeling.

Er is een hele blokfluitfamilie: sopraan, alt, tenor of bas. De docent helpt je graag bij de keuze en aanschaf. Je hebt met de blokfluit snel resultaat!

Elke week krijg je samen met een volwassen cursist van ongeveer hetzelfde niveau een half uur les.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Omdat dit een duoles is gaan wij na je aanmelding op zoek naar een medecursist die het beste bij je past. Als we die niet kunnen vinden dan kun je individueel tweewekelijks deze cursus volgen. Kost precies hetzelfde en je krijgt hetzelfde aantal uren les.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Blokfluit Duoles4 sep '23 jaarcursusRianne van Tienen-Verhage € 486,- Inschrijven
Blokfluit Duoles 21+4 sep '23 jaarcursusRianne van Tienen-Verhage € 586,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl