1. Muziek
  2. Blokfluit duoles voor volwassenen

Blokfluit duoles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Blokfluit duoles voor volwassenen

Speel je favoriete muziek en ontdek de muziekwereld op een instrument met veel mogelijkheden. De blokfluit is geschikt voor allerlei muziekgenres: van populair tot klassiek, van wereldmuziek tot tophits van nu. Je leert de (basis)techniek, (steeds beter) noten lezen en werkt aan je muzikale ontwikkeling.

Er is een hele blokfluitfamilie: sopraan, alt, tenor of bas. De docent helpt je graag bij de keuze en aanschaf. Je hebt met de blokfluit snel resultaat!

Elke week krijg je samen met een volwassen cursist van ongeveer hetzelfde niveau een half uur les.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Blokfluit Duoles26 aug '19 jaarcursusJacqueline Ockers € 406,- Inschrijven
Blokfluit Duoles 21+26 aug '19 jaarcursusJacqueline Ockers € 490,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl