1. Kunst in de wijk
  2. Octopus - Muziekfeest- Groep 1-2 - Blok 4

Octopus - Muziekfeest- Groep 1-2 - Blok 4

Kinderen |
Octopus - Muziekfeest- Groep 1-2 - Blok 4

Zingen, bewegen, op instrumenten spelen, spelletjes doen…..wat een feest! Met samen lekker muziek maken geniet je het allermeest.

De lessen zijn op de volgende dinsdagen:
3, 17, 24, 31 maart en op 7 april (geen les op 10 maart).

De volgende scholen zijn het dichtste bij de Octopus: Lodijke en De Kreek. Zit je op een andere school? Geen probleem! Dan mag je ook voor deze cursus kiezen als je maar wel voor de groep hebt gekozen waar je in zit.

Zie ook kleding hieronder.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Octopus; Muziek groep 1-2 blok 4maandag 15:45-16:301 jan '01 6x 45minOctopusLaurens Zitman € 0,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl