1. Kunst in de wijk
  2. Lambertijnenhof - Doe(d) je mee? - Groep 5-6 - Blok 2

Lambertijnenhof - Doe(d) je mee? - Groep 5-6 - Blok 2

Kinderen |
Lambertijnenhof - Doe(d) je mee? - Groep 5-6 - Blok 2

Het is geen blokfluit en net geen saxofoon
Maar een ‘Doed’ doet het gewoon!
Klinkt als een sax, speelt als een fluit.
Met dit instrument kun je alle kanten uit.

De lessen zijn op de volgende dinsdagen:
12, 19 en 26 november
3, 10 en 17 december

De volgende scholen zijn het dichtste bij Lambertijnenhof: De Aanloop en de Borghoek. Zit je op een andere school? Geen probleem! Dan mag je ook voor deze cursus kiezen als je maar wel voor de groep hebt gekozen waar je in zit.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Lambertijnenhof; Doe(d) groep 5-6 blok 2dinsdag 16:30-17:3012 nov '19 6x 60minBERGEN OP ZOOM, DagbestedingJacqueline Ockers € 0,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl