1. Kunst in de wijk
  2. De Toermalijn - Beats & Boomwhackers - Groep 7-8

De Toermalijn - Beats & Boomwhackers - Groep 7-8

Kinderen |
De Toermalijn - Beats & Boomwhackers - Groep 7-8

Boomwhackers zijn felgekleurde, lichtgewicht, plastic buizen van verschillende lengtes waar je ritme én melodie mee kunt spelen. Alleen of met een groep maak je de meest gave beats. Produceer je eigen track en maak gebruik van tablet, loop-station en natuurlijk de boomwhackers.

De lessen zijn op de volgende donderdagen:
26 september
3, 10, 24 en 31 oktober
7 november

Heb je voor de groep gekozen waar jij in zit? Dan kun jij je inschrijven voor deze cursus als je op één van de volgende scholen zit: Biezenhof, De Toermalijn, De Rode Schouw, Sint Maarten, de Springplank of de Wegwijzer.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Toermalijn; 'Doed' groep 7-8; blok 1donderdag 16:30-17:3026 sep '19 6x 60minHALSTEREN, Basisschool De ToermalijnJacqueline Ockers € 0,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl