1. Kunst in de wijk
  2. CKB - Gitaar - Groep 3-4

CKB - Gitaar - Groep 3-4

Kinderen |
CKB - Gitaar - Groep 3-4

De CKB docent heeft voor iedereen een échte Spaanse gitaar. En daar speel je samen swingende muziek op. Ontdek de mogelijkheden van dit prachtige instrument.

De lessen zijn op de volgende dinsdagen:
24 september
1,8, 22 en 29 oktober
5 november

Heb je voor de groep gekozen waar jij in zit? Dan kun jij je inschrijven voor deze cursus als je op één van de volgende scholen zit: Sancta Maria, De Krabbenkooi of Montesorri.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
CKB; Gitaar groep 3-4; blok 1dinsdag 15:45-16:3024 sep '19 6x 45minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Laurens Zitman € 0,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl