1. Dans
  2. Streetdance voor kinderen

Streetdance voor kinderen

Kinderen | 7 t/m 13 jaar
Streetdance voor kinderen

Je kent Streetdance vast van videoclips en programma’s als So You Think You can Dance. Geniet jij ook zo hiervan en wil je het zelf leren? Dan is deze cursus echt iets voor jou.
Je leert danscombinaties vol snelle, soepele moves op te gekke beats, geïnspireerd op de nieuwste trends en videoclips. Dit alles met een stoere uitstraling en presentatie. Je danst op de hits van nu en samen zet je een hele dans neer. Doe mee en laat je verrassen.

Deze cursus start bij voldoende inschrijvingen.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Streetdance voor Kids 7-9 jaarmaandag 17:00-17:4527 aug '18 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 246,- Inschrijven

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl