1. Dans
  2. Piloxing Barre voor volwassenen

Piloxing Barre voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Piloxing Barre voor volwassenen

Piloxing Barre is een energieke ballet/fitness workout gericht op houding, kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie. Tijdens deze low impact training (op een mix van top 40 muziek) wordt er gebruik gemaakt van een barre, net als bij ballet, die je ondersteunt en daardoor helpt intensiever je spieren te gebruiken.

Piloxing is ontworpen door de Zweedse Vivica Jensen, van oorsprong balletdanseres, die verschillende soorten trainingen (dans, pilates en boksen) combineert met als doel een beter lichaamsbewustzijn te creëren en tevens te ontstressen om vrouwen zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Piloxing Barre wordt bij ons gegeven door dansdocente Petra die één van de eerste gecertificeerde Piloxing Barre instructors is.

Het is ook mogelijk om met een 10-strippenkaart mee te doen met Piloxing Barre.

Meedoen nadat de jaarcursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Piloxing Barre 10-lessenkaartmaandag 19:00-19:4531 aug '20 10x 45minBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 83,- Inschrijven
Piloxing Barre 21+maandag 19:00-19:4531 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 308,- Inschrijven
Piloxing Barremaandag 19:00-19:4531 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 255,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom of in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl