1. Dans
  2. Piloxing Barre (korte cursus)

Piloxing Barre (korte cursus)

Volwassenen |
Piloxing Barre (korte cursus)

Low impact training vol danstechnieken
Bij deze energieke ballet/fitness workout voor volwassenen wordt gebruik gemaakt van een barre (net als bij ballet). Op een mix van Top 40 muziek werk je met verschillende danstechnieken in 10 lessen aan een flexibel lichaam. CKB Dansdocente Petra Hoek is één van de eerste gecertificeerde Piloxing Barre instructors van Nederland. Piloxing is ontworpen door de Zweedse Vivica Jensen, van oorsprong balletdanseres, die verschillende soorten trainingen (dans, pilates en boxen) combineert. Dit geeft een beter lichaamsbewustzijn, ontstresst en maakt je fysiek en mentaal sterker.  

Deze korte cursus, o.l.v. CKB dansdocent Petra Hoek, start bij voldoende deelname.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Korte cursus Piloxing Barremaandag 19:00-19:4527 aug '18 10x 45minBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 68,- Inschrijven
Korte cursus Piloxing Barre 21+maandag 19:00-19:4527 aug '18 10x 45minBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 81,- Inschrijven

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl