1. Dans
  2. Klassieke Dans voor volwassenen
  3. Popschool:-toetsen-voor-kinderen-10

Klassieke Dans voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Op een ‘lichte’, romantische manier dansen en je tegelijk ontspannen voelen. Met de klassiek dans krijg je behalve een mooie houding en een sterk lichaam de basis voor vele dansvormen. Naast de techniek leer je je eigen dansgevoel en muzikaliteit steeds verder ontwikkelen. 

Veel danshoudingen en bewegingen vinden hun oorsprong in de Europese hofdans. Deze dansvorm geeft dan ook een sterke basis voor iedere danser; amateur of professional.

Kleding: CKB danskleding, vraag er naar bij de docent!

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Kosten  
Klassieke Dans 10-lessenkaart 90 minuten 10x 90minBergen op Zoom, Dansstudio € 131,- Inschrijven
Klassieke Dans Volwassenenwoensdag 19:30-20:452 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.5 € 381,- Inschrijven
Klassieke Dans Volwassenen 21+woensdag 19:30-20:452 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.5 € 460,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl