1. Dans
  2. Ierse Dans voor volwassenen

Ierse Dans voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Ierse Dans voor volwassenen

Ierse dans is voornamelijk bekend door grote shows zoals 'Riverdance' en 'Lord of the Dance'. De combinatie van de strakke houding, ritmische danspassen en elegante sprongen zorgen voor veel dansplezier! In de danslessen krijg je les op de echte Ierse hardshoes (tapschoenen) en softshoes (de zachte ballet-achtige schoentjes). Doordat je de passen leert vanuit een goede technische basis, kun je al snel meedoen met de verschillende voorstellingen binnen het Cultuurbedrijf en kun je deelnemen aan (inter)nationale Ierse danswedstrijden.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Ierse Dans 90 min.dinsdag 19:45-21:1527 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Rosalie Wagenaar € 430,- Inschrijven
Ierse Dans 90 min. 21+dinsdag 19:45-21:1527 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Rosalie Wagenaar € 521,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl