1. Dans
  2. Harp individueel, wekelijks voor kinderen

Harp individueel, wekelijks voor kinderen

Kinderen | Vanaf 5 jaar
Harp individueel, wekelijks voor kinderen

Je kunt les nemen op de kleine Keltische harp met klepjes of de grote concertharp met pedalen. Al snel speel je een liedje. Pop, klassiek, folk: alle muzieksoorten kan je leren.

Je kunt op vele manieren harp spelen. De melodie en begeleiding, jezelf begeleiden als je zingt, of met andere instrumenten.

Je krijgt elke week een half uur les, op jouw niveau, in je eigen tempo. Heb je nog geen harp? Er zijn diverse mogelijkheden. We adviseren je graag bij de huur of aanschaf.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Harp individuele les26 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.7Deborah de Weerd € 811,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl