1. Dans
  2. Caribbean Dance-Showdance-Ladies Styling voor volwassenen

Caribbean Dance-Showdance-Ladies Styling voor volwassenen

Volwassenen | Maandag 19.45 – 20.45 uur | Vanaf 18 jaar
Caribbean Dance-Showdance-Ladies Styling voor volwassenen

Ervaar de zonnige, meeslepende, temperamentvolle Caribische sfeer. Je gaat lekker dansen op heerlijke latin muziek . In een ontspannen sfeer, gezellig met meiden onder elkaar, maak je kennis met o.a. Salsa, Reggaeton , Soca en Samba .

In de lessen zal er gewerkt worden aan een mix van choreografieën in verschillende hoofdzakelijk Zuid Amerikaanse dansstijlen en soms ook andere (show)dansstijlen. Een belangrijk onderdeel van de showdance is Ladies Styling.

Ladies styling gaat over vrouw zijn en je vrouw voelen ongeacht je leeftijd en figuur. Speciaal bedoeld voor een ieder die mooier en zelfverzekerder wil leren dansen, wil werken aan een betere techniek, houding, muzikaliteit en uitstraling.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Caribbean Dance & Showdancemaandag 19:45-20:4527 aug '18 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 324,- Inschrijven
Caribbean Dance & Showdance 21+maandag 19:45-20:4527 aug '18 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 392,- Inschrijven

Woon je in Belgie? Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl