1. Dans
  2. Piloxing Barre voor volwassenen

Piloxing Barre voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Piloxing Barre voor volwassenen

Piloxing Barre is een energieke ballet/fitness workout gericht op houding, kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie. Tijdens deze low impact training (op een mix van top 40 muziek) wordt er gebruik gemaakt van een barre, net als bij ballet, die je ondersteunt en daardoor helpt intensiever je spieren te gebruiken.

Piloxing is ontworpen door de Zweedse Vivica Jensen, van oorsprong balletdanseres, die verschillende soorten trainingen (dans, pilates en boksen) combineert met als doel een beter lichaamsbewustzijn te creëren en tevens te ontstressen om vrouwen zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Piloxing Barre wordt bij ons gegeven door dansdocente Petra die één van de eerste gecertificeerde Piloxing Barre instructors is.

Het is ook mogelijk om met een 10-strippenkaart mee te doen met Piloxing Barre.

Meedoen nadat de jaarcursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Piloxing Barre 10-lessenkaartmaandag 19:00-19:4526 aug '24 10x 45minBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 104,- Inschrijven
Piloxing Barre 21+maandag 19:00-19:4526 aug '24 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 343,- Inschrijven
Piloxing Barremaandag 19:00-19:4526 aug '24 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 283,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl