1. Beeldende kunst
  2. Jeugdatelier 10 tot 12 jaar

Jeugdatelier 10 tot 12 jaar

Kinderen | 10 t/m 12 jaar

Stop-motion filmpje, pottenbakken, boetseren, solderen, tekenen, schilderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt in het Jeugdatelier. Ontdek je talenten, en vooral: leef je uit! We werken aan gezamenlijke opdrachten en met eigen ideeën. Fantasie en plezier staan voorop in dit Jeugdatelier.

Het cursusgeld voor kinderen en jongeren is inclusief materialen.

De werkstukken worden soms geëxposeerd en je filmpje komt op YouTube. Je kunstwerk kan altijd mee naar huis.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Jeugdatelier 10-12 jaarwoensdag 16:30-18:0028 aug '24 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalAnton Watzeels € 283,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl