1. Beeldend
  2. Tekenen en Schilderen: Portret voor volwassenen (korte cursus)

Tekenen en Schilderen: Portret voor volwassenen (korte cursus)

Volwassenen | Maandag | Vanaf 18 jaar
Tekenen en Schilderen: Portret voor volwassenen (korte cursus)

In deze korte cursus van 10 lessen leert de Bergse kunstenaar Kees Warmoeskerken je stapsgewijs de grondbeginselen van het portrettekenen door gerichte opdrachten. Zo ontdek je hoe licht en schaduw werken en toegepast worden in een portret. Hoe schaduw gecombineerd wordt met lijn. Je probeert verschillende materialen uit, zoals potlood, krijt en houtskool. Je gaat ook aan de slag met pen en inkt, met bister, verf en wassingen.

In de eerste 5 lessen werk je aan de hand van beeldmateriaal dat op de les aanwezig is, maar je kunt er ook voor kiezen om een foto mee te nemen van kinderen of kleinkinderen.

In les 6 zitten we allemaal een keer portretmodel voor elkaar en vanaf les 7 is er elke les een gastmodel.
Door de stapsgewijze aanpak maak jij je snel een hoop vaardigheden eigen. Dus, aarzel niet en stap in de wereld van het portret!

De cursus gaat van start bij voldoende aanmeldingen.
Tip: je kunt je ook met een club of vriendengroep inschrijven!

De vermelde prijzen zijn inclusief modelkosten.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Korte cursus Portrettekenenmaandag 09:30-12:0019 nov '18 10x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalKees Warmoeskerken € 128,- Inschrijven
Korte cursus Portrettekenen 21+maandag 09:30-12:0019 nov '18 10x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalKees Warmoeskerken € 155,- Inschrijven

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl