1. Beeldend
  2. Tekenen en Schilderen: Basis 1 en 2 voor volwassenen

Tekenen en Schilderen: Basis 1 en 2 voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Basis 1
Een ideale cursus voor beginnende creatievelingen op het platte vlak. 
Je start met eenvoudige technieken en diverse materialen zoals potlood, houtskool en pen. Gedurende het cursusjaar ontwikkel je je in de richting van de meer gevorderde technieken zoals aquarel, acrylverf en olieverf. Diverse onderwerpen komen aan bod zoals het stilleven, model, portret, landschap, maar er is ook aandacht voor improvisatie en abstractie en een eigen vormtaal. En wie weet heb je meer talent dan je had durven dromen!

Basis 2
“Van gezel tot meester”
Voor cursisten die verder willen gaan vanuit de basiscursus is een aantal jaren geleden de basis 2 opgezet. Een doorstroommogelijkheid waarin het klassikale plaats maakt om de basiskennis toe te passen in ‘eigen vormtaal’. Voor jou, die de basisbegrippen al kent, een prima opstapplaats om je talent verder te ontwikkelen. Een ideale cursus voor creatievelingen die verder willen op het platte vlak.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Tekenen en schilderen Basisdinsdag 19:30-22:0028 aug '18 30x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalKees Warmoeskerken € 431,- Inschrijven
Tekenen en Schilderen Basis 21+dinsdag 19:30-22:0028 aug '18 30x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalKees Warmoeskerken € 521,- Inschrijven

Woon je in Belgie? Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277620 of ckb@bergenopzoom.nl