1. Beeldend
  2. Speksteen voor volwassenen (korte cursus)

Speksteen voor volwassenen (korte cursus)

Volwassenen | vrijdag 19.30 – 22.00 uur | Vanaf 18 jaar
Speksteen voor volwassenen (korte cursus)

Speksteen is een zachte (zeer geliefde) steensoort die je gemakkelijk kunt bewerken tot de mooiste beeldjes. Ontdek het zelf in deze korte cursus van 5 lessen. Je leert de basis van het beeldhouwen in speksteen en met eenvoudige technieken raak je bekend met het materiaal en de volgorde van het gebruik van de gereedschappen. Verras jezelf, je hebt snel resultaat en bij de start van de cursus maak je al dierfiguren! Ook boren in steen komt aan bod en natuurlijk ontwerptekenen.

De prijs van deze cursus is inclusief een riffelraspen basisset schuurpapier en een ruw speksteenfiguurtje. Extra gereedschappen zijn in het atelier aanwezig. Doe je mee?!

Negeer de hieronder genoemde startdatum. We starten op ieder moment bij voldoende deelname.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Korte cursus Speksteen 21+vrijdag 19:30-22:006 mrt '20 5x 150minBergen op Zoom, 3-D LokaalSimone Muermans € 110,- Inschrijven
Korte cursus Speksteenvrijdag 19:30-22:006 mrt '20 5x 150minBergen op Zoom, 3-D LokaalSimone Muermans € 91,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl