1. Beeldend
  2. Jeugdatelier Tekenen en Schilderen

Jeugdatelier Tekenen en Schilderen

Kinderen | 6 t/m 12 jaar

We tekenen of schilderen in ons atelier met potlood, houtskool, krijt, inkt, aquarel of plakkaatverf. Alle basistechnieken komen aan bod, zoals stilleven, portret, maar ook eigen fantasietekeningen zijn zeer goed mogelijk. Zo werken we vaak aan de hand van opdrachten, maar er is ook voldoende ruimte voor vrij tekenen en schilderen. En misschien ontwikkel jij je wel tot de nieuwe Picasso, Rembrandt of Salvador Dali.

Het cursusgeld is inclusief materialen.

De werkstukken worden soms geëxposeerd en kunnen uiteindelijk altijd mee naar huis genomen worden.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Jeugdatelier Tekenen & Schilderenmaandag 16:30-18:0031 aug '20 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalSaskia van den Broek € 255,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl