1. Beeldend
  2. Jeugdatelier 8 tot 10 jaar

Jeugdatelier 8 tot 10 jaar

Kinderen | 8 t/m 10 jaar

Stop-motion filmpje, pottenbakken, boetseren, solderen, tekenen, schilderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt in het Jeugdatelier. Ontdek je talenten, en vooral: leef je uit! We werken aan gezamenlijke opdrachten en met eigen ideeën. Fantasie en plezier staan voorop in dit Jeugdatelier.

Het cursusgeld voor kinderen en jongeren is inclusief materialen.

De werkstukken worden soms geëxposeerd en je filmpje komt op YouTube. Je kunstwerk kan altijd mee naar huis.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Jeugdatelier 8-10 jaarwoensdag 14:45-16:152 sep '20 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalAnton Watzeels € 255,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl